Salonsoftware, kapperssoftware, salon software kapsalon, schoonheidssalon software

Essalon, salon software die voor jou werkt!

Welkom! Essalon is een salon programma speciaal voor de beautybranche en in eigen beheer ontwikkeld. Wij van Usefulsoftware zijn een Nederlands bedrijf en gevestigd in het noorden van het land. Al ruim 10 jaar ontwikkelen wij salon software voor windows systemen en leveren onze software door heel Nederland en België. De salon software kan gebruikt worden op een laptop, desktop en Windows tablet. Download geheel vrijblijvend onze salon software demo op de website!

Bent u opzoek naar gemakkelijke en betaalbare salon software? dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ons salon programma Essalon is gemakkelijk en betaalbaar en geschikt voor o.a. de kapsalon, schoonheidssalon, manicure & pedicure.
Essalon beschikt over vele mogelijkheden zoals klantbeheer, kassa, voorraadbeheer, mailings / sms, agenda & online afspraken. De kapsalon software, schoonheidssalon software of nagelsalon software kan 24/7 bij ons online worden besteld. Betaal veilig met Ideal en ontvangt direct u bestelling! Ook bieden wij de mogelijkheid een compleet operationeel kassasysteem te leasen voor slechts €59,95 per maand all-in!

Een kassasysteem leasen?

Bij ons kunt u al een compleet operationeel salon kassasysteem leasen vanaf €59,95 per maand! Het betreft een touchscreen kassasysteem met bonprinter, kassalade en software naar keuze. Klik hier om direct naar onze leasekassa’s te gaan.

Kapper software, kapperssoftware, kapsalon software

Salon software – Kapperssoftware

Kapsalon demo

Schoonheidssalon software, schoonheidssalon programma

Salon software – Schoonheidssalon

Kapsalon demo

Pedicure software, manicure software, nagelsalon software

Salon software – Nagelstylist

Kapsalon demo

Meest gestelde vragen

De eisen voor onze kassa software zijn vrij minimaal, zie onderstaande eisen:

 • Besturingssysteem Windows
 • Het computersysteem moet een minimale resolutie van 1024 x 600 aankunnen
 • Mocht u een bonprinter gebruiken deze dient een USB interface te hebben, mocht het wat anders zijn dan print deze waarschijnlijk langzaam

De salon software kan geinstalleerd worden op vrijwel alle Windows systemen zoals:

 • Computer
 • Laptop
 • Tablet
 • Server

Ja de salon software kan in een netwerk worden gebruikt. Heeft u een bedraad netwerk dan is het alleen een kwestie van de map te delen zodat deze inzichtelijk is voor andere werkstations. Let op, de salon software hoeft maar op één systeem te worden geinstalleerd! Heeft u een draadloos netwerk, dan kan er ook in netwerk worden gewerkt echter dienen wij voor u een IP server te installeren.

Wij hoeven ons niet te houden aan afgesproken dealer prijzen aangezien onze salon software in eigen beheer wordt ontwikkeld. De prijs voor onze salon software is slechts €9,95 per maand en eenmalig €69,95 dit is incl updates en ondersteuning. Ook werken wij niet met losse modules ons maand tarief is een all-in bedrag met uitzondering van online afspraken, cloud agenda en eventueel netwerk oplossingen met een IPserver.

Onze salon software is gemakkelijk in gebruik, om goed met ons programma te kunnen werken heeft u geen computer ervaring nodig. Mocht u vragen hebben over het programma? onze helpdesk medewerkers helpen u graag verder!

Overstappen is niet erg moeilijk, in onze salon software kunt u zeer eenvoudige zelf klanten en artikelen importeren, tevens kunnen wij dit voor u verzorgen incl. installatie en uitleg voor slechts €149.

Nee u hoeft geen contract aan te gaan en er is geen opzegtermijn omdat er vooraf wordt gefactureerd.
U betaald de maandelijkse kosten t/m januari.

Onze salon software is geschikt voor:

 • Kapsalon
 • Schoonheidssalon
 • Nagelsalon
 • Trim salon
 • En alle aanverwante bedrijven

Wij zijn al ruim 10 jaar specialist in het maken van gebruiksvriendelijk en betaalbare salon software. Daarnaast is ons bedrijf volledig gericht op eerlijk advies en een super klantenservice!

Ja wij bieden ook een online afsprakensysteem aan voor slechts 6,95 per maand, onbeperkt aantal afspraken en agenda in de cloud inclusief app zodat u uw agenda ook mobiel kan raaplegen!

Partners

Salon software betaal met ideal!
Salon software betaal met ideal!
Salon software betaal met ideal!